Willemijn: “I believe in the Power of Play”

Visual storytelling

Willemijnontwerp.nl is in 2005 opgericht door Willemijn Schellekens. Wij hebben ons gespecialiseerd in grafische ontwerpen, illustraties, infographics, white board animaties en straat theater projecten. Wij zijn momenteel ook een “Power of Play” programma aan het ontwikkelen voor bedrijven.

Over ons

Ontwerpen en theater maken heeft heel veel gemeen. Het gaat beiden over spelen, bouwen, ongebruikelijke combinaties maken, verschuiven van perspectieven, begrijpelijk maken van abstracte ideeën, zoeken naar “common ground”, uitnodigen tot interactie, vertellen van een verhaal, een nieuwe wereld creëren, verwonderen, en hardop durven lachen.

Wij vertalen het unieke verhaal van een bedrijf of organisatie in een visuele beeldtaal, grafische ontwerpen, illustraties, white board animaties, en maken tentoonstellingen, installaties en voorstellingen.

Achievements

-Willemijnontwerp heeft sinds 2015 vele bedrijven en organisaties geholpen met hun strategie en visuele communicatie

-De succesvolle Gedachtentafel is vertaald in 4 talen en is sinds 2009 op meer dan 50 festivals geboekt in Nederland, Frankrijk, Duitsland, België en Engeland.

-Wij hebben 5 keer op het Oerol Festival Terschelling gestaan

-Onze tentoonstelling “Europapa’s”, gemaakt voor het Nationaal Archief, is door de Nederlandse TV gedocumenteerd

-In 2011 is de korte film “Je Kom Toch?” in premiere gegaan op het Internationaal Film Festival Rotterdam

Rotterdam en Johannesburg

Rotterdams Willemijnontwerp heeft een zuster studio in Johannesburg, Zuid Afrika, genaamd Phat Tale Solutions. Volg Phat Tale op Instagram 🙂

Achter de schermen